Sunnhav

Sunnhordland Havbruk
I Sunnhordland, der Hardangerfjorden møter åpent hav, har naturen dyrket frem østers av ypperste kvalitet i generasjoner. Allerede på 1600-tallet fikk herskapsfolket på baroniet i Rosendal servert flatøsters. I dag dyrker Sunnhordland Havbruk flatøsers i samme naturlige poll og serverer den på Norges flotteste restauranter. På vegne av en rekke småskalaprodusenter langs norskekysten forhandler Sunnhordland Havbruk også et vidt spekter av delikatesser som kråkeboller, kamskjell og stillehavsøsters – alt etter hva som er i sesong. Sjømaten deres dyrkes på naturlig måte ved at skjellene og kråkebollene spiser plankton og alger fra rent åpent hav uten bruk av kunstige tilsetninger. Slik ivaretar de naturen samtidig som de langsomt dyrker frem den gode smaken.

Mobilvennlig nettside
Kundens nettside fungerer fint på både mobiltelefoner og nettbrett. Vi har laget denne slik at alt tilpasser seg fint til bredden på forskjellige enheter. Mobilvennlig side har nesten blitt et krav i dag og alle nye nettsider og nettbutikker fra oss er mobilvennlige.

One Page
Kunden har valgt en «One Page» løsning. Det vil si at all informasjonen på nettsiden er samlet på en side og ved klikk på menypunktene blar nettleseren ned til den aktuelle delen av nettsiden. Dette er veldig praktisk dersom man ikke har mye informasjon da det sparer lasting av nye sider. Prøv selv her

portfolio-sunnhav-2

Vil du se denne siden?